Portal za gorske športe


Turni.si je spletni portal, namenjen vsem ljubiteljem turnega smučanja, gorskega teka in gorskega kolesarjenja. Deloma pokrivamo tudi druge športe, ki so s primarnimi tako ali drugače povezani. Vsi navdušenci nad gorskimi športi boste na našem portalu našli številne nasvete tako za trening kot za nakup opreme, dobili ideje ob prebiranju reportaž z zanimivih gorskih potepanj, preko intervjujev boste spoznavali naše športnike ter spremljali njihove uspehe na tekmovanjih.

Vsi, ki bi se želeli našemu portalu pridružiti kot redni ali občasni pisci prispevkov, ste toplo vabljeni, da nam pišete na e-naslov: turni.sport@gmail.com

Vsi, ki bi želeli oglaševati na našem portalu, nam pišite na e-naslov: turni.sport@gmail.com
Društvo za razvoj turnega smučanja


Društvo je bilo ustanovljeno leta 2009. Glavni namen društva je promocija turnega smučanja na različne načine. Paradni konj društva je portal www.turni.si, ki je na spletu prisoten od leta 2010. Društvo vsako leto organizira dneve oz. vikend turne smuke na Komni, ki je namenjen vsem turnim smučarjem, da izpopolnijo svojo tehniko pod vodstvom gorskega vodnika in izkušenega tekmovalca v turnem smučanju. Leta 2013 je društvo prvič organiziralo Triglavski smuk. Društvo pa ne počiva niti poleti in leta 2012 smo organizirali prvi Vertikal kilometer na Storžič, ki je edinstvena gorskotekaška prireditev v Sloveniji. Društvo daje velik pomen tudi tekmovalni zvrsti turnega smučanja, saj člane podpira na številnih tekmah doma in v tujini.

Več informacij lahko dobite na e-naslovu: info@turni.si

V svoje vrste sprejemamo tudi nove člane, podpornike, turno smučarske zanesenjake in ostale ljubitelje gora.